Bahçeli: Oyumuz yüzde 18.81 o da Atatürk'ün doğum yılı

Bahçeli: Oyumuz yüzde 18.81 o da Atatürk'ün doğum yılı

MHP lideri yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Oy oranımız 18.81'dir. Yani 1881'dir. O da Atatürk’ün doğum yılıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya’da partisinin kampında konuştu. MHP il başkanları ve belediye başkanlarına seslenen Bahçeli, “Münakaşadan ziyade müzakerenin güçlenmesi, mutabakata bağlanmış diyalogların genişlemesi yerel yönetimlerle birlikte oluşmaktadır. İnsanımızla doğrudan iletişimin tek yüzü yerel yönetimlerdir” dedi.

Oy oranlarının yüzde 18.81 olduğunu söyleyen Bahçeli, gazeteci Fehmi Koru’yu da AK Parti’nin kendisine daha yakın bir ortak bulması gerektiği değerlendirmesi nedeniyle tepki göstererek, “Puslu ortamların ve bulanık dönemlerin kalemşörü olan bu şahsın geçmişinden dolayı utanç duyduğunu gören var mıdır? FETÖ’nün Koru’su kime ne anlatıyor” dedi.

Yerel seçimleri değerlendiren Bahçeli, “Bu başarı milletimizin bize duyduğu güven duygusunun müessir eserliğidir. 31 Mart’ta 1389 belediyenin 987’si Cumhur İttifakı’nın siyasi sorumluluğuna teslim edilmiştir. Belediye başkanlıklarının yüzde 72’si Cumhur İttifakı’nı oluşturan MHP ve AK Parti’nin yönetimine geçmiştir. Samanlıkta iğne arayanlar, çalı gibi yoklayanlar, karanlıktan aydınlığa taş fırlatanlar bu gerçeği örtemezler. Hakikatın ışığını perdeleyemezler” dedi.

31 Mart’ta aldıkları oy oranının yüzde 7.31 olmadığını savunan Bahçeli, “Altını kalın olarak çizmek isterim ki, 31 Mart’ta 3 bin 658 belediye meclis üyesi partimizin listelerinden seçilmiştir. Kara kampanyaların neyi servis ettiğine bakmıyoruz. Biz ecdat ne diyor ona kulak veriyoruz. Bunların dışında kim ne söylüyorlar fuzuli laf kalabalığıdır. Oy oranımız yüzde 18.81’dir. 18.81, 1881’dir. O da Atatürk’ün doğumudur” dedi.

‘MAZBATALI ŞAHIS FAALİYETLERİNİ HIZLANDIRDI’

Mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verileri kopyalama talimatına da değinen MHP lideri, “Ekrem İmamoğlu, terörist Demirtaş’a methiyeler düzmekte, Ermesinden Rumuna selam göndermektedir. İstanbul’daki seçimin yenilenmesi vicdanı rahatlatacaktır. Sayın İmamoğlu ve partisi büyük bir yanlışın faili olmuşlardır. Mazbata almakla iş bitmemiştir. Son sözü YSK söyleyecektir. Musakka edebiyatından veritabanı ve altyapıyı kopyalama teşebbüsüne kadar mazbatalı şahıs gizli bir gündem çerçevesinde faaliyetlerini hızlandırmıştır. İstanbul’daki seçimlere şaibe karışmıştır. Derin usulsüzlükler hakimdir”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.