Bahçeli, Erdoğan'ın davetine gitmiyor

Bahçeli, Erdoğan'ın davetine gitmiyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 19 Mayıs'ta Samsun'da Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenecek kutlamaya katılmayacak.

Cumhurbaşkanlığı tarafından Samsun’da gerçekleştirilecek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılmayacağı öğrenildi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin, aynı gün başka bir programı olmadığı ancak Ankara’da gerçekleştirilecek törenlere katılacağı belirtiliyor. Cumhuriyet gazetesinden Selda Güneysu’nun haberine göre, MHP Genel Merkezi ve Ülkü Ocakları Genel Merkezi ayrıca Samsun’da “Milli Mücadele’nin 100. yılı” nedeniyle bir şölen gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Samsun’da düzenlenecek resmi törenlere HDP dışında TBMM’de grubu olan partileri davet etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Samsun’da düzenlenecek resmi törenlere katılacağı açıklanmıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de törene gideceği belirtiliyor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.