Bahçeli: Başsavcının ziyaret nedeniyle görevden alınmadığına inanmak istiyorum

Bahçeli: Başsavcının ziyaret nedeniyle görevden alınmadığına inanmak istiyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaatin Çakıcı'yla görüşmesine izin veren Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar'ın görevden alınması hakkında açıklama yaptı.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayrakdar’ın görevden alınmasıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli, kararın hükümlü olarak cezaevinde bulunan ve hastanede tedavi gören Alaattin Çakıcı’yı ziyaretine izin verilmesiyle ilişkilendirilmesini yanlış bulduğunu belirtti.

Bahçeli, “Sayın Başsavcı’nın görevden alınmasının arkasında yatan asıl gerçek ve gerekçenin bizim ziyaretimizle ilgisi olmadığına inanmak istediğimi özellikle belirtmek istiyorum. Bu durumun vuzuha ermesi, tavzih ve telafi edilmesi arzum ve beklentimdir” ifadelerini kullandı.

‘ÇOCUK KATİLLERİ EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALI’

18 gündü kayıp olan, yaşındaki Leyla Aydemir’in ölü olarak bulunmasına da değinen Bahçeli, “Çocuk katillerinin en ağır, en şiddetli ölçüde cezalandırılması kaçınılmaz bir adalet ihtiyacı, ihmal edilemeyecek insanlık ve şeref görevidir. Bunun da sonuna kadar takipçisi olacağımızı herkes bilmelidir” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.