Baba-oğul hastane önünde öldürüldü

Baba-oğul hastane önünde öldürüldü

Adana'nın Yüreğir'de, hastanenin acil servisi önündeki otoparkta çıkan silahlı kavgada baba ve oğlu hayatını kaybetti. Polis iki kişiyi arıyor.

Adana Şehir Hastanesi’nin otoparkında iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Ozan Büyükgöçer’le babası Ahmet Büyükgöçer hayatını kaybetti. Saldırıda iki kişi de yaralandı.

Saldırı, dün akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesindeki Adana Şehir Hastanesi otoparkında meydana geldi. İddiaya göre, husumetli iki grup arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüşünce çatışma çıktı. Tabancaların ateşlendiği kavgada Ozan Büyükgöçer, Ahmet Büyükgöçer ve İsmail İncesu yaralanırken, şüpheliler olay yerinden otomobille kaçtı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye taşınan yaralılardan baba oğul kurtarılamadı. Durumları ağır olan iki yaralı ise ameliyata alındı.

Olay yerinde yapılan incelemede farklı noktalarda 21 adet boş kovan bulundu. Polis, saldırıya ilişkin olarak iki kişiyi arıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.