Aziz Yıldırım: Galatasaray lafım yanlış anlaşıldı

Aziz Yıldırım: Galatasaray lafım yanlış anlaşıldı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray UEFA Kupası'nı kazandığı zaman söylediği 'tesadüf' lafını herkesin farklı yere çektiğini belirterek, "Yanlış anlaşıldım" dedi.

Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Basketbol takımı önümüzdeki yıl Doğuş Grubu’yla birlikte hareket edecek. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, mali genel kurulda yaptığı açıklamada basketbol şubesinin Ülker Grubu ile yaptığı gibi bir anlaşmayı hayata geçireceklerini ve bu anlaşmanın 3 yıllık olduğunu söyledi.

Basketbol takımının 30 milyon euro, gelirin ise 12 milyon euro olduğunu belirten Yıldırım, “18 milyon euro açık var. Basketbol bütçesinin yarısını artık Doğuş Grubu karşılayacak” dedi.

Yıldırım, Galatasaray UEFA Kupası’nı kazandığı zaman ettiği ‘tesadüf” lafını herkesin farklı yere çektiğini savunarak, yanlış anlaşıldığını söyledi ve ekledi: “Kazanılan bir başarıyı, kupayı kimse görmemezlikten gelemez.”

4 İSİMLE ANLAŞTIM

Yıldırım, transferleri mayıs ayında bitirmek istediklerini söylediğini hatırlatarak, “Evet söz verdim. Bazen şartlar oluşur bazen oluşmaz. Ama biz transferleri yaptık. 4 futbolcu ile anlaştım ama transfer 17 Haziran’da başlıyor, şimdi açıklayamam isimleri” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.