Aynı gün doğdular, aynı gün öldüler!

Aynı gün doğdular, aynı gün öldüler!

Kayseri'deki kazada ikizler Samet ve Semiha Açıkel yaşamını yitirdi. Kardeşler yan yana defnedildi.

Kayseri’de dün Çadırkaya Mahallesi kavşağında Burak Atasever yönetimindeki 38 HB 348 plakalı otomobil, Samet Açıkel yönetimindeki 51 AAF 630 plakalı otomobil ve Adem Serin yönetimindeki 02 HZ 837 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, sürücülerden 29 yaşındaki Samet Açıkel ile ikiz kardeşi Semiha Açıkel yaşamını yitirdi. Semiha Açıkel’in evlilik için gün saydığı nişanlısı Yasin Şahin ve ikizlerin annesi Ümmü Gülsüm Açıkel’in de aralarında bulunduğu 8 kişi de yaralandı.

Kayseri’deki Kapuzbaşı Şelalesi’nden piknikten dönerken kazada yaşamını yitiren ikiz kardeşler, bugün öğlende Niğde’de son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye Açıkel kardeşlerin babası Muammer Açıkel ve yakınlarının yanı sıra, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun katıldı.

20 Eylül’de Yasin Şahin ile dünya evine girmeyi planlarken kazada yaşamını yitiren Semiha Açıkel’in tabutuna duvağı örtüldü. Fatih Sultan Mehmet Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ikiz kardeşler Derbent Mezarlığı’nda gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Kazada ağır yaralanan kardeşlerin annesi Ümmü Gülsüm Açıkel ve Semiha Açıkel’in nişanlısı Yasin Şahin ile diğer 6 yaralının tedavilerinin Kayseri Devlet Hastanesi’nde sürdüğü bildirildi.

(DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.