Aynı aileden ikisi çocuk dört kişi ölü bulundu

Aynı aileden ikisi çocuk dört kişi ölü bulundu

İkisi çocuk dört kişilik aile evlerinde ölü bulundu. Polis ölümlerin sorumlusunun baba olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

 İstanbul’un ardından Antalya’da da aynı aileden dört kişi evlerinde ölü bulundu. Ölenlerden ikisi çocuk.

Ailenin yakınları haber alamayınca eve gelen polis ekipleri, beş yaşındaki Ali Çınar, dokuz yaşındaki Ceren, 38 yaşındaki anne Sultan ve 36 yaşındaki baba Selim Şimşek’in cesedini buldu.

Selim Şimşek’in bir süredir işsiz olduğu ve yaşadığı sıkıntıları anlatan bir not bıraktığı belirlendi. El ele tutuşan baba ve çocuklarının cesedi evin salonunda, annenin cesedi ise banyoda bulundu.

Sekiz katlı apartman tahliye edilirken olay yerine Afyonkarahisar’dan KBRN (Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler) ekibi çağrıldı. Sokak trafiğe ve yaya geçidine kapatıldı. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri tamamlandı. Polis ölümlerin sorumlusunun baba olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

İçerideki kokudan etkilenen üç polis memuru ile üç sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı. Polis ve sağlık görevlilerinin sağlık durumu iyi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.