Ayhan Bilgen'den kendisini tanımayan MHP'li başkana: İş teklif edeceğim

Ayhan Bilgen'den kendisini tanımayan MHP'li başkana: İş teklif edeceğim

HDP'den Kars Belediye Başkanı seçilen Ayhan Bilgen, kendisini tanımadıklarını açıklayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel'e iş teklif edeceğini açıkladı.

Kars’ın Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, ‘belediye başkanı olarak tanımıyoruz’ diyen MHP’li Tolga Adıgüzel’e yanıt verdi.

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, dün belediyeye bağlı şirketlerin çalışanlarının son günlerde haklarından feragat ederek istifalarının istenmesi iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Belediye çalışanlarının işten çıkarılmak istendiğini söyleyen Adıgüzel, “Burada dağ kanunları geçmez Ayhan Bilgen! Senin belediye başkanlığın bizim için yok hükmündedir. Siyasi görüşü ne olursa olsun belediye de hakkıyla, alnının teriyle çalışanın her zaman yanında olacağız ve hiç birini sizin o eli kanlı siyasetinize yedirtmeyeceğiz. Senin dağ kadrona belediye de yer açtırmak için bunları yaptığını biliyoruz” dedi.

HDP’li Belediye Başkanı Ayhan Bilgen de sosyal medyadan MHP’li Adıgüzel’e yanıt verdi. Bilgen, “Beni belediye başkanı olarak tanımayan MHP Kars İl başkanına iş teklifi yapacağım. Hayırlı cumalar” mesajını paylaştı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.