Aydın’dan Erdoğan’a: Delikanlılığını 28 Şubat’ta göremedik

Aydın’dan Erdoğan’a: Delikanlılığını 28 Şubat’ta göremedik

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meral Akşener'e ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi. Aydın, "28 Şubat’ta sustuğun o dilin açılsaydı da bir konuşsaydın da senin delikanlılığını o zaman görseydik” dedi.

Çorum’un Osmancık’ta halk toplantısına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, yerel seçimlerin ‘adeta savaş anlayışı ile yapıldığına’ dikkat çekti. Aydın, “Adalet ülkeyi yöneten insanların bir sopası olduysa, vatandaşını bir korkutma aracı haline geldiyse o ülkede insanları birbirine bağlayan bütün bağlar kopar” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Meral Akşener’e ilişkin açıklamalarına değinen Aydın, “Bir partinin genel başkanına seni hapse atarım diyor. Hapse atmakla tehdit ediyor. Sen bir kişiyi hapse atmakla tehdit ediyorsan 28 Şubat’ta sustuğun o dilin açılsaydı da bir konuşsaydın da senin delikanlılığını o zaman görseydik” dedi.

Koray Aydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

NİFAK SOKAN DİLLE KARŞI KARŞIYAYIZ: Her seçimin kendine has güzellikleri var ve mali seçim bunların en güzelidir. Çünkü mahallemizin muhtarını belediye meclis üyemizi belediye başkanımızı seçeriz. Yarışırız ama sonunda ki o kardeşlik hukukumuz her daim olur. Ben çocukluğumdan beri siyasetle uğraşırım ama ben hayatımda böyle bir yerel seçim görmedim. Sanki bir savaş dilimi var. Zalim bir düzenin içerisinde yuvarlanıp gidiyoruz. Peki bunu hak ediyor muyuz? Hak etmiyoruz. Çünkü bu ülkenin insanlarının hangi partiden olursa olsun birbiriyle problemi yok. Çünkü bizi birbirimize bağlayan kardeşlik sevgi bağları var. Aynı vatanı yurt edinmenin şu güzel havayı teneffüs etmenin ülkenin neresinde olursa olsun oranın kendine has kültürünü yaşamanın bize apayrı bağları var. Ama şimdi bu bağları çözmek için aramızdaki kardeşlik hukukunu ortadan kaldırmak için şu seçimi bile bize çok gören yaşamamızı ve görmemizi iman tanımayan aramıza nifak sokan bir dille karşı karşıyayız.

ADALET DAĞITMALISIN: Bu ülkenin insanlarına terörist diyen bir anlayışla karşı karşıyayız. Bu ülkenin en tepesindeki insan bir partinin genel başkanına seni hapse atarım dedi. Hapse atmakla tehdit ediyor. Adalet dağıtmalısın. Sen bir kişiyi hapse atmakla tehdit ediyorsan 28 Şubat’ta sustuğun o dilin açılsaydı da bir konuşsaydın da senin delikanlılığını o zaman görseydik. Söylenecek çok şey var. Bu yaşanmışları aklımıza getirerek ülke krizi yok sayılarak ekonomi altüst olmuşken terörist diyen bir lidere ben terörist dedirtmem alnını karışlarım. (DUVAR)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.