Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu

Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sparta Prag ile eşleşirken, Yeni Malatyaspor, Connah's Quay Nomads-Partizan maçının galibi ile karşılaşacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde 3. tur kuraları çekildi. Trabzonspor Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çekya temsilcisi Sparta Prag’la eşleşti.

Bu yıl ilk kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılacak olan Yeni Malatyaspor, Slovenya’nın Olimpija Ljubljana takımını elemesi halinde Connah’s Quay Nomads-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Medipol Başakşehir ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Viktoria Plzen (Çekya)-Olympiakos (Yunanistan) maçının galibi ile eşleşecek.

3. tur eşleşmelerinde ilk maçlar 8 Ağustos Perşembe günü, rövanş mücadeleleri ise 15 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor, 3. eleme turundaki rakiplerini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi durumunda Avrupa Ligi’nde gruplarda mücadele edecek.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.