Ataman kardeşler yan yana defnedildi

Ataman kardeşler yan yana defnedildi

Gaziantep-Kilis yolunda meydana gelen kazada Dilan ve Melike Ataman kardeşler hayatını kaybetti. İki kız kardeş Beytüşşebap'ta onlarca kişi tarafından toprağa verildi.

Gaziantep’te otomobille kamyonetin çarpışmasıyla meydana gelen kazada yaşamını yitiren 14 yaşındaki Melike ve 12 yaşındaki Dilan Ataman kardeşler, memleketleri Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, yan yana kazılan mezarlarda toprağa verildi.

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde, Gaziantep- Kilis yolunun 9’uncu kilometresinde meydana geldi.

Mustafa Oğur yönetimindeki 27 SE 220 plakalı kamyonet, Oğuzeli kavşağında yola kontrolsüz çıktığı ileri sürülen Emine Ataman’ın kullandığı 07 MLU 76 plakalı otomobille çarpıştı.

Araçlardan çıkarılan 5 yaralı, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Melike ve Dilay Ataman kardeşler, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Ataman kardeşlerin cenazeleri, kara yoluyla memleketleri Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine dün akşam getirildi. Kız kardeşlerin tabutlarının taşındığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne ait cenaze aracına çok sayıda araçla ilçeye getirilene kadar eşlik edildi.

Cenazeler, Ataman kardeşlerin ailesi ve yakınlarınca Kürtçe ağıtlar yakılarak, karşılandı. Melike ve Dilay Ataman’ın cenazeleri dün akşam saatlerinde toprağa verildi.

(DHA)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.