Askeri eğitimden MHP adayına selam!

Askeri eğitimden MHP adayına selam!

Rütbeli bir askerin koğuşta erlere yürüyüş yaptırarak MHP Şanlıurfa Siverek belediye başkanı adayı Fatih Bucak'a selam gönderdiği görüntüler ortaya çıktı.

Askeri birlikte çekilen ve acemi erlere yaptırılan talim esnasında MHP’li Bucak’a selam gönderildiği belirtilen bir video ortaya çıktı.

Karar gazetesinde yer alan videodaki konuşmalardan Sivas 5. Piyade Er Eğitim Tugayı’nda çekildiği anlaşılan görüntülerde rütbeli bir asker koğuştaki acemi erlere yürüyüş eğitimi verirken görülüyor.

Daha önce AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Bucak Ailesi’nin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP tarafından Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı yapılmıştı.

Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına konuşan Bucak, “Bir daha Bucak’ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum