Arınç'tan Turan'a: Boyundan büyük işlere karışma

Arınç'tan Turan'a: Boyundan büyük işlere karışma

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, kayyımla görevden alınan Ahmet Türk hakkındaki sözleri yüzünden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'nın yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, kayyımla görevden alınan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ile ilgili sözleri yüzünden kendisini eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a cevap verdi. Arınç, Turan’a yönelik olarak “Sen zaman zaman böyle çıkışlar yapıyorsun. Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez. Sana yazık olur” dedi.

Show TV’ye konuşan ve Turan’a yönelik olarak “Boyundan büyük işlere karışma, sen zaman zaman böyle çıkışlar yapıyorsun. Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez. Sana yazık olur” diyen Arınç, “Herkes haddini bilsin. Ben de bileyim, Bülent Turan da bilsin, başka partilerin başka temsilcileri de bilsin” ifadelerini kullandı.

‘AHMET TÜRK BARIŞ OLSUN DİYEN BİRİDİR’

Arınç, kayyum yoluyla görevinden alınan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk için “Ben sadece Ahmet Türk’ü tanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Ahmet Türk’ün benim üzerimdeki hakkı şudur. Bu kişinin terörle alakası yoktur. Ahmet Türk’ün terörle alakası yoktur. Barış olsun isteyen biridir” demişti.

Bülent Turan ise Arınç’ın sözlerine karşılık olarak, “Dün çıkmış bir ağabeyimiz, ‘Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yok’ diyor. Hadi oradan yahu” demişti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.