Arda Turan'ın 'FETÖ' ile bağlantısının olup olmadığı araştırılacak!

Arda Turan'ın 'FETÖ' ile bağlantısının olup olmadığı araştırılacak!

Emre Belözoğlu, Arda Turan, Okan Buruk ve Bülent Korkmaz, “FETÖ’ye üye olmak ve örgüte üye olmamakla birlikte isteyerek yardım etmek” suçlamasıyla karşı karşıya. İfadelerin ardından soruşturmanın seyri şekillenecek.

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Okan Buruk, Bursaspor eski teknik direktörü Bülent Korkmaz hakkında İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.

Vatan gazetesinden Elif Altın’ın haberine göre, soruşturmanın “FETÖ terör örgütüne üye olmak”, “Örgüte üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek” iddiasıyla yürütüldüğü öğrenildi.

Haberde Futbolcuların örgütle bağlantılarının olup olmadığı araştırıldığı ve soruşturmayı yürüten savcılığın futbolcuların ifadelerinin alınıp alınmayacağına karar vereceği belirtildi.

Daha önce eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, İsmail Şengül, eski milli kaleci Ömer Çatkıç hakkında ‘silahlı terör örgütü üyeliği’ suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Önceki gün görülen duruşmada sanıklar ifadelerinde aralarında Emre Belözoğlu’nun da bulunduğu birçok futbolcunun ismini vermişti.

Başakşehirli futbolcu Arda’nın, şarkıcı Berkay’la yaşadığı kavgadan dolayı 12.5 yıl hapsi isteniyor. Kulübü de 2.5 milyon lira ceza kesmişti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.