Aracında müzik dinleyen aileye silahlı saldırı

Aracında müzik dinleyen aileye silahlı saldırı

Gaziantep'te eşi ve iki çocuğuyla birlikte otomobilinin içinde müzik dinleyen Ersin Ö., 'gürültü' tartışması sonucu sırtından vurularak öldürüldü. Zanlı, Aynur Ö.'yü de çocuklarının yanında bacağından vurdu.

Gaziantep’te gürültü tartışması cinayetle sonuçlandı. İddiaya göre Ersin Ö, eşi Aynur ve iki çocuğuyla Şahinbey ilçesindeki Kabasakal Parkı’nda otomobilinde yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Parka gelen A.Ç ile Ersin Ö. arasında ‘yüksek sesle müzik dinleme’ yüzünden sözlü tartışma başladı.

A.Ç. bir süre sonra evine giderek silahla yeniden parka döndü ve aracın içindeki aileye ateş açtı. Ağır yaralanan Ersin Ö. ile eşi 112 Acil Servis ekiplerince Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ersin Ö. buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ersin Ö.’nün cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Zanlı A.Ç ise polis tarafından gözaltına alındı. Ersin Ö.’nün eşi Aynur Ö., gazetecilere yaptığı açıklamada, ev sıcak olduğu için ailece parka gittiklerini söyledi. Otomobilde müzik dinlediklerini belirten Aynur Ö., “Daha sonra adam çıktı eşime küfür etti. Eşim, ‘Benle düzgün bir dille konuş’ dedi. Adam evine gidip tabancasını alıp bize ateş açtı. İlk beni ayağımdan vurdu. Eşimi de sırtından vurdu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.