Antalya'da uçak düştü

Antalya'da uçak düştü

Manavgat yakınlarında bir eğitim uçağı düştü. Pilot ve yardımcı pilot hayatını kaybetti. Uçağın daha önce İzmir'de bir aracın çatısına basan uçak olduğu belirtiliyor.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde özel bir firmaya ait eğitim uçağı düştü. Olayda pilot Serkan Dilci ve yardımcısı Deniz Adalı hayatını kaybetti.

Manavgat’a 4 km. dışında yerleşim bölgesinin uzağında düşen uçağın bir süre yerde sürüklendiği belirtiliyor.

Saat 15.40 sularında meydana gelen kazanın ardından bölgeye gelen sağlık ekipleri iki kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Manavgat ilçesi Ulualan mevkisinde eğitim uçağı düştü. İlk tespitlerimize göre Yıldız Air firmasına ait uçağın pilotu Serkan Dilci ve yardımcısı vefat etti. Allah’tan rahmet diliyorum. Jandarma ve 112 Acil Yardım ekipleri olay yerinde. Her türlü tedbiri almış durumdayız” dedi. Karaloğlu’nun açıklamasında ayrıca uçağın geçen Temmuz ayında İzmir Çeşme’de bir aracın tavanına çarpan uçak olduğu da belirtildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.