Antalya'da hortumda kaybolan Buse Acar'ı arama çalışmaları yeniden başladı

Antalya'da hortumda kaybolan Buse Acar'ı arama çalışmaları yeniden başladı

Antalya'da hortumda kaybolan Buse Acar aranıyor. Aramaya 186 kişi katıldı.

Antalya’nın Kemer ilçesinde hortum nedeniyle dereye sürüklenen otomobilde kaybolan Kader Buse Acar’ı (20) arama çalışmaları takviye ekiplerin katılımıyla yeniden başladı.

Kemer ilçesinde 24 Ocak Perşembe günü meydana gelen hortumun, annesi Ayla Akkın’ın kullandığı otomobili sürüklediği Ağva Deresi’nde kaybolan Kader Buse Acar’ı arama çalışmaları saat 09.30’da başladı. Kemer Sanayi Sitesi önünde başlayan çalışmalara Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı, Antalya İl Jandarma Komutanlığı sualtı ekibi, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polis Şube Müdürlüğü ekipleri, Sahil Güvenlik dalgıçları ve drone ekibi, Antalya AFAD ve Afyonkarahisar AFAD ile Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile AKUT Arama Kurtarma Derneği ve İHH İnsani Yardım Vakfı dalgıçlarının da aralarında bulunduğu 186 kişi katıldı.

Jandarmaya ait iki arama kurtarma köpeğinin de yer aldığı çalışmaları Kader Buse Acar’ın babası Ahmet Acar da takip ediyor. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.