Antalya'da çıkan hortumda bir çocuk hayatını kaybetti

Antalya'da çıkan hortumda bir çocuk hayatını kaybetti

Antalya'da meydana gelen hortum bölgedeki tarım alanlarına ve yerleşim yerlerine zarar verdi. Hortum nedeniyle Kumluca'da çatıdan düşen parçaların başına çarpması sebebiyle bir çocuk hayatını kaybetti.

Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde oluşan hortumlar, yerleşim yerleri ile tarım ve sera alanlarına zarar verdi. Kumluca ilçesine bağlı Kum Mahallesi’nde saat 13.30 sıralarında denizde başlayan hortum, Narenciye Mahallesi’ne kadar, yaklaşık 5 kilometre karada ilerledikten sonra kayboldu.

Antalya merkez ve ilçelerde etkili olan fırtına nedeniyle 16 kişi yaralandı. Kumluca ilçesinde yaralanan 9 kişiden 3’ünün sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. Finike’de 5, Kemer’de ise 2 kişi fırtınada yaralandı.

Bölgedeki bazı yerleşim yerleri, tarım ve sera alanlarının zarar gördüğü belirtildi. Hortum nedeniyle Kumluca Belediyesi Karatepe Spor Tesisleri’nin çatısı uçtu. Antalya- Kumluca karayolu, uçan çatı parçaları nedeniyle ulaşıma kapandı. Bölgeye Kumluca Belediyesi, itfaiye, 112 ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri yönlendirildi.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Antalya’nın Kumluca ilçesinde fırtına nedeniyle çatıdan uçan parçaların başına çarpması nedeniyle 13 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.