Anneler Günü vesilesiyle mor otobüsler kadınlara ücretsiz

Anneler Günü vesilesiyle mor otobüsler kadınlara ücretsiz

Van Büyükşehir Belediyesi Anneler Günü vesilesiyle Mor otobüslerin gün boyunca kadınlara ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından kazanılan Van Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü'ne özel mor otobüsleri ücretsiz yaptı. Anneler Günü vesilesiyle otobüsler tüm gün boyunca kadınlara ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. 

'EN GÜZEL GELECEKLER SİZİN OLSUN'

Anneler Günü vesilesiyle Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı diğer eşbaşkan Bedia Özgökçe Ertan'a beyaz tülbent ve karanfil hediye etti. Mustafa Avcı hediyesini verdiği esnada, "Bir anne olarak aynı zamanda eşbaşakanımız Bedia Hanım şahsında tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum. En güzel gelecekler sizin olsun" dedi. 

'DÜNYA ANNELERİNİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN'

Bedia Özgökçe Ertan ise, "Ben de bütün yaşamını çocuklarına daha güzel, daha mutlu daha özgür bir gelecek bırakmanın mücadelesi içerisinde olan bütün annelerin ellerinden öpüyorum. Bütün dünya annelerinin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.