Ankara'dan ilk Biden yorumu: Türkiye açısından bir şey değişmez

Ankara'dan ilk Biden yorumu: Türkiye açısından bir şey değişmez

ABD'de Demokrat aday Joe Biden'ın başkan seçilmesi hakkında Ankara'dan ilk açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Herhangi bir ülkede seçim olduğunda, herhangi biri değiştiğinde bizim için bir şey değişmez" dedi.

ABD'deki başkanlık seçimlerini Demokrat aday Joe Biden'ın kazanması sonrası Ankara'dan ilk açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye açısından bir şey değişmez" dedi.

Oktay, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında, "Herhangi bir ülkede seçim olduğunda, herhangi biri değiştiğinde bizim için bir şey değişmez. Türkiye'nin kendi menfaati, dış politikası vardır" diye konuştu. 

"ABD'de çok ilginç bir seçim süreci işledik. Türkiye açısından bir şey değişmez" diyen Oktay, "İletişim kanalları yine aynı şekilde işleyecektir. Bir geçiş süreci olacaktır tabii" ifadelerini kullandı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.