Ankara için Soylu iddiası: İktidar koridorlarında konuşuluyor

Ankara için Soylu iddiası: İktidar koridorlarında konuşuluyor

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz: YSK’nın takvimine göre daha zaman varken, Ankara’da Soylu aday yapılabilir mi? Bilmiyorum. Ancak Ankara’da, özellikle iktidar koridorlarında konuşulduğunu aktarmış olayım.

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Ankara’da AK Parti adayı yapılabileceğini iddia etti. Yavuz, Mehmet Özhaseki’nin Mansur Yavaş’ın gerisinde kaldığını gösteren anketler nedeniyşe ‘milliyetçi oyları domine etmek için’ Soylu’nun Sincan’da sahaya sürüldüğünü belirttiği yazısında ‘son dakika değişikliği’ iddiasını da şöyle dile getirdi:

“Süleyman Soylu Sincan’da”… Mailime böyle bir haber düştü. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gün boyu Sincan’ı adım adım dolaştı, Sincan halkı ile bir araya geldi. Şehit yakınları ve gazilerle buluştu. Esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Seçim irtibat bürolarını açtı.

Sahi neler oluyor Ankara’da? N’olucak! İstanbul belki iyi ama Ankara’da anketler kötü geliyor. Özhaseki, bırak Mansur Yavaş’ı, reytinglerde Melih Gökçek’in bile gerisinde kalıyor neredeyse. Sanırsınız Ankara’da iki aday var. Gökçek ve Mansur Yavaş! Eh durum böyle olunca…

Çok yerde duydum. “Mustafa Tuna bile aday gösterilmiş olsaydı, kazanma ihtimali daha yüksekti” diye. Ancak Süleyman Soylu’nun Ankara’da milliyetçi oyları domine etmek için sahaya inmesi, beraberinde farklı bir konuyu gündeme taşıdı. YSK’nın takvimine göre daha zaman varken, Ankara’da Soylu aday yapılabilir mi? Bilmiyorum. Ancak Ankara’da, özellikle iktidar koridorlarında konuşulduğunu aktarmış olayım.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.