Ankara Barosu'nda oy kullanma tamamlandı

Ankara Barosu'nda oy kullanma tamamlandı

Ankara Barosu 65’inci Olağan Genel Kurulu ikinci gününde oy verme işlemi sona erdi.

Ankara Barosu Genel Kurulu’nda oy verme işlemi sona erdi. Oyların sayımı ardından yeni baro başkanı ve yönetim belirlenecek.

Ankara Barosu’nun, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen 65’inci Olağan Genel Kurulu’nda oy verme işlemi sona erdi.

Baro seçimleri için 15 bin avukatın oy vermesinin beklendiği baro seçimlerinde sabah saatlerinde başlayan oy verme işleminde avukatların yoğunluğu dikkat çekti.

POLİS YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Dün yaşanan saldırı ardından polis yoğun güvenlik önlemi alırken, oy verme işlemi sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı.  

Baro Başkanlığı için seçimlere giren Özgürlükçü Çağdaş Avukatlar Grubu (ÖÇAV) adına Murat Kemal Gündüz, Demokratik Sol Avukatlar (DSA) Grubu adına Erinç Sağkan ve Baroda Birlik ve Milliyetçi Avukatlar Grubu adına Gencer Özdemir’in yarıştığı seçimlerin sonuçları ilerleyen saatlerde belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.