Amedspor’un borç sorunu çözüldü

Amedspor’un borç sorunu çözüldü

Bazı sivil toplum kuruluşlarının desteği ile ödenmesi gereken 800.500 TL’lik sporcu alacakları avukatlarının hesaplarına yatırıldı, futbolcu lisansları da çıkmaya başladı.

Son günlerde sıkıntılı günler yaşan Amedspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile büyük krize neden olan 800 bin TL’lik lisans parası sorununu çözdü. Kulüp yönetimi ve avukatlarının gün boyu verdiği büyük uğraşlar sonucu bazı sivil toplum kuruluşlarının desteği ile ödenmesi gereken 800.500 TL’lik sporcu alacakları avukatlarının hesaplarına yatırılarak sorun çözüldü. Dolayısıyla lisanslar dün saat 21:00’den itibariyle çıkmaya başladı.

Lisans sorununun çözülmesiyle yeşil-kırmızılı ekibin Samsunspor deplasmanı hazırlıkları başladı. Takım, Pazar akşamı saat 20.00’de oynanacak olan Samsuspor maçı için yarın sabah yola çıkacak.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR

Kulübün sitesinden yapılan açıklamada bu zorlu süreçte destek olan herkese teşekkür edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Bu süreçte destek olan bazı kurum ve kişilere, gönlünden koparak ufak da olsa banka hesabına yapılan desteklere ve yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu sıkıntıyı aşmamız güzel bir sezon geçirmemize vesile olması dileğiyle, 2018-2019 sezonunun hayırlı olmasını dileriz.”

TRANSFERDE HAREKETLİLİK

Öte yandan yeşil-kırmızılılar transfer gündemini de geçen sezon forvet mevkii oyuncusu Muhammet Yılmaz ile tekrar sözleşme imzalayarak kapatmış oldu. Amedspor, geçen sezon devre arasında kiralık olarak aldığı 27 yaşındaki forvet Muhammet Yılmaz’ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.