Amedspor'un başkanı Metin Kılavuz

Amedspor'un başkanı Metin Kılavuz

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’in geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Amedspor’da Olağan Genel Kongre’de gerçekleşti. Daha önce oy çoğunluğu sağlanmadığı için iki kere ertelenen kongreye tek lise halinde giren Amedspor’un eski başkanlarından Metin Kılavuz yeniden başkan seçildi. Kongrede konuşan Kılavuz, “Amedspor siyasi bir kavram olmayacak. Gelecek sezon sloganımız ‘Amedspor Sensin’ olacak” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’in geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kongrede Amedspor’un eski başkanlarından Metin Kılavuz oy çoğunluğu ile yeniden başkan seçildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan kongrede, yerel yönetimler, iş çevreleri, STK temsilcileri de katıldı.
DTSO Başkanı Mehmet Kaya ile Türkiye ASKF Diyarbakır Şube Başkanı Remzi Dayan, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Abdulsamet Karakaş’ın da bulunduğu kongrede daha önce üç sezon kulübün başkanlığını yapan Av. Metin Kılavuz divan kuruluna liste sunan tek aday oldu.

‘AMEDSPOR SENSİN’

Yeni başkan Metin Kılavuz, yapılan oylamanın ardından delegelere hitaben bir konuşma yaptı. Kendisine bir kez daha şans verdikleri için delegelere teşekkür eden Kılavuz, 2013’te 13 maç üst üste kazanarak bitime dört maç kala şampiyon olduklarını ve bu başarılarıyla o sezon Türkiye liglerinde en erken şampiyon olma başarısını elde ettiklerini anımsattı.

Kulübü daha iyi yerlere taşımak için yönetime talip olduğunu anlatan Kılavuz, “Geçmişteki başarıları ortak akıl ile elde ettik. Diyarbakır genç nüfusu 450 bin. Bunun için tesisleşmeye gittik. Bugün Diyarbakır’da tesisleşme adına güzel şeyler olduysa o ortak akılın etkili olduğunu düşünüyorum. Amedspor bir hikayedir. Gelin biz bunu bir ormana çevirelim. Elimizde sihirli değnek yok. Ama biz olabilirsek çok başarı elde ederiz. Tek başımıza olmayacağız biz olacağız. Biz olmayı becerirsek başarı kaydederiz. Amedspor’un gelecek sloganı şu olacak, Amedspor sensin. Amedspor siyasi bir kavram olmayacak. Bunları aşmak önemli. Bu yaklaşımla, bu temelde Amedspor sensin” diye konuştu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.