Amedspor yeni stada taşınıyor

Amedspor yeni stada taşınıyor

Amedspor Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile imzaladığı protokolle maçlarını sezon sonuna kadar Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda oynayacak.

Amedspor, maçlarını Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynamak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Yeni statta oynanacak ilk maç olana Bodrumspor karşılaşmasının biletleri kentteki AVM’lerde satışa sunuldu.

İmzalanan protokolle Amedspor, sezon sonuna kadar maçlarını Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda oynayacak, kulüp stadyum ücretini taksitler halinde ödeyecek.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

2 Aralık Pazar günü oynanacak Amedspor-B.B. Bodrumspor karşılaşmasının biletleri Ninova ve Forum AVM’de satışa sunuldu. Biletler ayrıca Eğitim Kafe’de de satılıyor. Cuma ve Cumartesi günleri ise bilet satışları Ceylan AVM’de yapılacak.

Yönetim talep üzerine kale arkası tribünlerini de açma kararı aldı. Kale arkası biletleri 3 TL’den satılacak. Bodrumspor maçı balkon tribünleri hariç tüm tribünlerde maç izlenilebilecek. Kombine kart sahipleri sadece kombinelerinde yazılı olan tribünde maçı izleyebilecek.

Amedspor’un yeni stadyumda oynayacağı maçların bilet fiyatları ise şöyle: Kadınlar: 5 TL, Kale Arkası: 3 TL, Kuzey Doğu: 5 TL, Güney Doğu: 5 TL, Güney Batı: 5 TL, Maraton: 10 TL, Batı Kapalı Tribün: 20 TL, Vip: 75 TL.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.