Amedspor kritik maça çıkıyor

Amedspor kritik maça çıkıyor

Amedspor, ligin en kritik maçında sahasında Kastamonuspor 1966’yı ağırlayacak. Kötü bir sezon geçiren Amedspor’da hedef galibiyet alarak tehlike hattından uzaklaşmak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor, yarın ligin en önemli maçında kendi sahasında Kastamonuspor 1966’yi konuk edecek. Üst üste alınan başarısız sonuçlarla tehlike bölgesine yaklaşan Amedspor, küme düşme hattının 3 puan üzerinde bulunuyor. Ligde kalan dört maçta başarılı bir grafik çizerek ligde kalmayı amaçlayan Amedspor, kalan dört maçının ikisini evinde, ikisini ise deplasmanda oynayacak. Taraftarlarının önünde Kastamonuspor 1966’yi mağlup ederek rahat bir nefes almak isteyen Amedspor, maç hazırlıklarını tamamladı.

AMEDSPOR TARAFTARI KENETLENDİ

Takımın aldığı kötü sonuçlar ve düşme hattına yakın olması nedeniyle Amedspor taraftarı da endişeli. Amedspor taraftarları kritik maç öncesi Diyarbakırlı futbol severlere sosyal medyadan çağrıda bulunarak takım için kenetlenme çağrısında bulundu.

Amedspor Direniş Taraftar Derneği de “Tüm taraftarlarımızı omuz omuza desteğe bekliyoruz” çağrısında bulundu. Dernekten yapılan açıklamada, “Takımımızı bu hayati maçta yalnız bırakmayalım, bulunduğumuz kötü duruma artık hep beraber dur diyelim. Kendi sahamızda oynayacağımız bu müsabaka, Amedspor’un ligde kalıp kalmayacağını belirleyecek. Ev sahibi olma avantajımızı kullanarak 90 dakika tek vücut, tek ses olup takımımıza destek olalım. Buralara kolay gelmedik, kolay da gitmeyeceğiz! Ölmek var düşmek yok!” denildi.

SON MAÇLAR…

Amedspor-Kastamonu saat 15:00’da Şilbe tesislerinde karşılaşacak. Amedspor 31 puanla ligde 13. sırada, Kastamonu 1966 ise 39 puanla 10. sırada yer alıyor.
Amedspor’un kalan maçları da kritik. Amedspor, Kastamonu 1966 maçından sonra Keçiörengücü deplasmanına çıkacak. Keçiörengücü ligde 4. sırada ve Play Off için mücadele ediyor. Amedspor, ligde 68 puanla liderlik koltuğunda bulunan Hatayspor’u ise kendi sahasında ağırlayacak. Ligin son maçında ise 38 puanla 11. sırada bulunan Tokatspor’la deplasmanına çıkacak.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.