Amedspor, Hakkari Gücü'nü yenerek şampiyon oldu

Amedspor, Hakkari Gücü'nü yenerek şampiyon oldu

Amedspor Kadın Futbol Takımı, play-off'da karşılaştığı Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımını yenerek şampiyon oldu. Amedspor gelecek sezonda 1'inci ligde yer alacak.

Bugün Antalya’da oynanan Kadın Futbol 2’nci lig play-off serisi son maçında, Amedspor Kadın Futbol Takımı, Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı’nı Büşra ve Nuresa’nın golleriyle 2-1’lik skorla yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

Play-off maçları öncesi 2’nci Lig’i lider bitiren Amedspor Kadın Futbol takımı, kötü başladığı play-off müsabakalarında, sonradan toparlanarak, 1’inci Lig’e çıkma başarısı gösterdi.

Amedspor Kadın Futbol Takımı play-off’da Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı’nın yanı sıra Fatih Vatanspor ve Kocaeli Harb-İşspor ile karşılaştı.

YÖNETİM KURULUNDAN KUTLAMA

Amedspor yönetim kurulu Amedspor Kadın Futbol Takımı’nın şampiyon olmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Önümüzdeki sezon 1’nci Lig’de mücadele verecek olan takımımızı tebrik ediyoruz ve kızlarımızın bu başarılarını taçlandıracağımızın sözünü veriyoruz. Amedspor sevdalılarının göğsünü kabartan, armamıza yakışır şekilde mücadele eden kızlarımızla gurur duyuyoruz.” (DUVAR)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.