Amedspor 6 oyuncuyla yollarını ayırdı

Amedspor 6 oyuncuyla yollarını ayırdı

Oynadığı son maçı da berabere bitirerek Play-off şansını kaybeden Amedspor, 6 futbolcuyla yollarını ayırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Amedspor, yaptığı yazılı açıklamayla 6 futbolcuyla yollarını ayırdığını duyurdu.

Amedspor Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Son oynadığımız ve 0-0 berabere kaldığımız Gümüşhanespor maçının ardından play-off şansımız bitmiştir. Bu durum üzerine teknik heyetimizin yönetim kuruluna vermiş olduğu rapor doğrultusunda kalan maçlar ve gelecek sezonu ilgilendiren önemli kararlar aldık. Alınan kararla teknik heyetimizin genç sporculara daha fazla forma şansı vererek sporcularımızın gelişimlerini tamamlaması amaçlanmıştır. Bu karar doğrultusunda bazı oyuncularımızla da (Volkan Geyik, Barış Ataş, Muhammet Yılmaz, Ömer Karancı, Gürkan Alver ve Umut Koçin) yollarımızı ayırma zorunluluğu doğmuştur. Amedspor’un formasına uzun yıllar layıkıyla hizmet edeceklerini düşündüğümüz genç sporcularımıza ve teknik ekibimize gerekli destek, sabır ve anlayışın gösterileceğine inanıyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.