Amed Sportif Faaliyetler’de transfer çalışmaları

Amed Sportif Faaliyetler’de transfer çalışmaları

TFF 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de tüm gözler iç ve dış transfer çalışmalarına çevrildi.

Geçen sezon ligi küme düşme hattının hemen üzerinde tamamlayan ve yeni sezonla ilgili ilk çalışmasını da teknik direktör Sertaç Küçükbayrak ile anlaşarak gerçekleştiren Amed Sportif Faaliyetler'de transfer çalışmaları Ramazan Bayramından sonra start alacak.

Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak'ın hazırlayacağı raporun ardından Amed Sportif Faaliyetler yönetimi ilk olarak iç transfer çalışmalarına yönelecek. Küçükbayrak'ın kadroda kalmasını istediği futbolcularla tekrar anlaşma zemini arayacak olan yeşil kırmızılı beyazlı ekip, daha sonra dış transfere yönelecek.

Yeni stat için başvuru

Öte yandan Amed Sportif Faaliyetler yeni sezonda maçlarını Yeni Diyarbakır Stadyumunda oynamak için Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başvurdu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden çıkacak kararın ardından Amed Sportif Faaliyetleri yeni sezonla ilgili antrenman ve maç programlarını belirleyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.