Altay: İstanbul'da 4 puan öndeyiz

Altay: İstanbul'da 4 puan öndeyiz

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, kendilerine ulaşan son anket sonucuna göre İstanbul Büyükşehir adayları Ekrem İmamoğlu'nun seçim yarışında 4 puan öne geçtiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında İkitelli Sinoplular Derneği’nde düzenlenen toplantıya katılan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AK Parti’nin ilk defa bu kadar sıkıntılı olduğunu belirterek, “Tayyip Erdoğan’ın yüzünün bu kadar asık olduğunu hiç görmedim. Bir haller var. Bir sıkıntı var. Millet 31 Mart’ta düğümü çözecek” dedi.

Cumhuriyet’ten Onur Şahin’in haberine göre Altay, son anket sonucunu da açıkladığı toplantıda şunları söyledi:

ÇOK NET SÖYLÜYORUM: Bana gelen son bilgiyi söyleyeyim. Şu anda, İstanbul’da size net, somut anket sonucunu söyleyeyim. Sayın Ekrem İmamoğlu, Sayın Binali Yıldırım’ın 4 puan önünde. Çok net söylüyorum. Daha 19 gün var. Rehavete kapılmayacağız.

KUTUPLAŞTIRMA: İktidar AKP’li olmayanlara ‘terörist’ diyerek toplumu bölüyor. Bu, Türkiye üzerinde hesaplar yapan emperyalist devletlerin işine yarar.

SARAY SOSYETESİ TÜREDİ: Emeklilikte yaşa takılanlara ‘türedi’ diyen birisinden Türkiye’ye başkan olmaz. Türkiye’de saray sosyetesi türedi. Bu iktidara bu seçimde dur demek, Türkiye’ye yapılacak en iyi iyiliktir.

EZAN TARTIŞMASI: (Erdoğan’ın, 8 Mart’ta Taksim’de düzenlenen Feminist Gece Yürüyüşü’ne katılanları ezanı ıslıklamakla suçlaması): Erdoğan’ın bu söylemi toplumu kutuplaştıran bir söylemdir.

TÜRKİYE’NİN ERDOĞAN’IN HIRSIYLA SORUNU VAR: Türkiye’nin beka sorunu yok. Türkiye’nin Tayyip Erdoğan’ın hırsıyla sorunu var.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.