Alper Taş: Seni burada yaşatacağız

Alper Taş: Seni burada yaşatacağız

“Herkes seçim öncesi buraya gelip vaatlerde bulunuyor ama seçildikten sonra bir Allah’ın kulu yanımıza gelmiyor” diyen seçmene Alper Taş'tan yanıt: "Sana telefon numaramı vereyim, eğer gelmezsem ara beni..."

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş ilçenin 45 mahallesinde ziyaretler düzenliyor. Taş’ın Piripaşa Mahallesi ziyaretinde ise bir seçmenle arasında yaşanan diyalog dikkat çekti. Mahalle esnafını tek tek ziyaret eden Taş, bir seçmenin “72 yaşındayım. 16 senedir AKP’ye oy verdim ama yeterli hizmet alamadık. Burayı terk edeceğim” sözlerine, “Seçimi kazanacağız ve seni burada yaşatacağız” yanıtını verdi.

Beyoğlu Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda yıllardır yol alamadığını ifade eden bir seçmen, “Evlerimiz neredeyse yıkılacak kadar eski ama 7 yıldır belediye bize yeni ev yapacak diye bekliyoruz. Bize destek verene biz de destek vereceğiz” diye konuştu. Bir başka seçmen de Taş’ın seçimi kazanması halinde ilk iş olarak kentsel dönüşüm soruna çözüm üretmesini istedi. Alper Taş, “Kentsel dönüşümde vatandaşların onayının dışındaki hiçbir projeye destek vermeyeceğiz” şeklinde yanıt verdi.

Bölgede otopark sorununun ciddi boyutlara ulaştığını ifade eden vatandaşlar, mahallede yeşil alan ve okul eksikliğinin de ciddi bir sorun olduğunu dile getirdi. Alper Taş, “Seçildiğimde mahallelinin tüm sorunlarını sizin de içerisinde yer alacağınız mahalle meclisleri eliyle çözeceğiz” dedi.

‘SEÇİLDİKTEN SONRA MAHALLEYİ UNUTURSAM ARA BENİ’

Ziyaret sırasında seçmenlerle Alper Taş arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Bir vatandaşın, “Herkes seçim öncesi buraya gelip vaatlerde bulunuyor ama seçildikten sonra bir Allah’ın kulu yanımıza gelmiyor” sözü üzerine Alper Taş, “Biz geleceğiz. Sana telefon numaramı vereyim, eğer gelmezsem ara beni” diyerek karşılık verdi.

‘BİZ RAHATSIZ OLMAK İÇİN ADAYIZ’

Başka bir seçmenin ise, “Piripaşa’da yapılmasını istediğimiz çok şey var. Başkan olduğunuzda yanınıza gelerek sizi rahatsız edeceğiz” sözüne Alper Taş, “Biz rahatsız olmak için adayız” şeklinde cevap verdi ve belediyenin kapılarının 24 saat vatandaşlara açık olacağını vurguladı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.