Alman polisi: Her eve gireceğiz

Alman polisi: Her eve gireceğiz

Almanya'nın Hamburg şehrinde düzenlenen G20 zirvesini 'Cehenneme hoş geldiniz' eylemleriyle karşılayan göstericiler için polis bir açıklama yaptı. Açıklamada 'Olayların yaşandığı bölgede her eve gireceğiz' denildi.

Dünyanın en büyük 20 ekonomisinin liderlerini Almanya’da bir araya getiren G20 zirvesi ‘Cehenneme hoş geldiniz’ adlı gösteriler nedeniyle gecikmeli başladı. Hamburg’da sayıları 100 bini bulan küreselleşme karşıtı gruplar barikatlarla yolları kapattı, araçları ateşe verdi. Polisin göstericilere tazyikli su ve gazla müdahale ettiği olaylarda Hamburg dumanla kaplandı.

MEDYANIN GÖRÜNTÜ ALMAMASI İSTENDİ

Hamburg polisi gece saatlerinde göstericilere müdahale etmeye başladı ve olayların yaşandığı bölgede her eve girileceğini açıkladı. Ayrıca polis, Twitter hesabından medyadan ve olay yerinde bulunan kişilerden görüntü almamalarını ve paylaşmamalarını istedi. (Hürriyet/Haber Merkezi)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.