Ali Koç, taraftarlardan özür diledi

Ali Koç, taraftarlardan özür diledi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, istenilen sonuçların alınamaması nedeniyle taraftarlardan özür diledi.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Fenerbahçe taraftarları maçın ardından futbolcuları ıslıkladı.

Maçın ardından deplasman tribününe giden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarlardan özür diledi. Koç, “Ne söyleseniz haklısınız, mahcubuz size karşı. Öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiğimiz eziyetten dolayı özür diliyorum. Dediğiniz gibi bu kutsal forma herkese nasip olmaz. Bunlar bu formanın ağırlığının farkında değiller. Sabredin de demiyorum artık size. Özür dilerim” diye konuştu.

COCU: ÇOK BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUM

Basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu,”çok büyük hayal kırıklığı” yaşadığını söyledi. Cocu, “Gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Hem performansımız hem gelişimimizle ilgili” dedi.

İlk yarıda Çaykur Rizespor’un daha istekli ve arzulu oynadığının belirten Cocu, “12 dakikalık bir periyot var ve o periyotta maçı kaybettik. 3 golü bu 12 dakikada art arda yedik. İkinci yarıda telafi etmek isteyen ve kazanma gayreti içinde olan takım gördük. Ama bunu maçın en başından itibaren yapmalısınız. Herkes kendi üzerine düşen sorumluluğu almalı. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Böyle olmamalıydı. Bizim oynamamız gereken futbol bu değil” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.