Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Ali Koç, 2017 Olağan Mali Genel Kurulu'nda Mayıs 2018'de başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'nin 2017 Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan Ali Koç "2018 yılındaki Genel Kurulda başkanlığa aday olduğumu yinelemek isterim. Elimi taşın altına sokacağım" dedi.

"Bize bu tarifsiz Euroleague mutluluğunu yaşatan herkesle ne kadar övünsek azdır" diyen Koç, "Fenerbahçe'mizi gerçek bir spor kulübü yapan, Obradovic gibi birini takıma getiren, başkanımıza en içten şükranlarımızı sunuyorum. Gelecek yıl formamıza 4. yıldızı takacağımıza inancım tamdır" dedi.

Futbolda beklenen sonuçların alınamadığını belirten Koç, "Futboldaki nokta bizi üzmüştür. Tribünlerimiz hiç bu kadar boş olmamıştı. İç saha performansımızla altıncı sıradayız. Yönetimimiz ve taraftarımız arasındaki iletişim eksikliği nedeniyle bu durum ortaya çıkmıştır" ifadelerini kullandı.

Koç, başkanlığa aday olduğunu da şu sözlerle açıkladı: "30 Mayıs 2015'te taşın altına elimi koyacağımı her zaman söyledim. Ben bugün yine aynı noktadayım. Kongre üyelerinin karşısında bunu vurgulamak için bir kez daha söylemek istediğim için buradayım. Mayıs 2018'de önce Allah'ın izniyle sonra da sizlerin desteğiyle kongrede başkanlığa aday olduğumu belirtiyorum."

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.