Albayrak'tan Kılıçdaroğlu'na: İsrail’e hiç gitmedim

Albayrak'tan Kılıçdaroğlu'na: İsrail’e hiç gitmedim

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Netanyahu’ya kızıyorsan, damadını niye gönderdin İsrail’e?" sözlerine yanıt verdi. Albayrak, "İsrail’e hiç gitmedim. Bu yalanları dinlemekten bıktık" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisiyle ilgili açıklamalarına Twitter hesabından yanıt verdi.

İsrail’e hiç gitmediğini belirten Berat Albayrak, “Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Cumhurbaşkanımızın beni İsrail’e gönderdiğini söylemiş. Ben hayatımda İsrail’e hiç gitmedim. Bu yalanları dinlemekten bıktık. Biz muhatap almadıkça iftira atmaktan, her köşeye sıkıştıklarında yalan söylemekten bıkmadılar” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, bugün CHP Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Bu kibir abidesine sormak isterim. Sen bu kadar İsrail’e, Netanyahu’ya kızıyorsan, damadını niye gönderdin İsrail’e? Doların da ötesinde bir durum var. Al takke ver külah yola devam ediyorlar. Bunu aydınlatacak olan bizleriz” demişti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.