Akşener'den üç isme davet gitti

Akşener'den üç isme davet gitti

Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni parti çalışmaları hızlanırken kasım ayında kurulması beklenen parti için 3 isme teklif götürüldüğü öğrenildi.

Sözcü'den Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre partinin “kurucular kurulu” için ise isim arayışı çerçevesinde yapıldığı belirtilen tekliflerden biri, Diyanet İşleri eski Başkanı Ali Bardakoğlu'na gitti.

Kurucular Kurulu için Bardakoğlu’na da teklif götürüldüğü ve kendisinin bu teklifi kabul ettiği kulislerde konuşuluyor. Yine kulislere yansıyanlara göre, Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç’a da yeni parti için teklif gitti.

Ancak Kılıç’ın henüz kesin bir yanıt vermediği ifade ediliyor. Ayrıca yeni partiye katılması beklenen bir başka isim ise, Osman Pamukoğlu. Hak ve Eşitlik Partisi’nin (HEPAR) kurucusu olan, ancak daha sonra partiden ayrılan Pamukoğlu’nun da kendisine gelen teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.