Akşener’den ‘ortak akıl’ çağrısı

Akşener’den ‘ortak akıl’ çağrısı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, siyasi partilere “ortak akıl” çağrısında bulunarak, “Bir masa etrafında toplanmamız lazım, ortak aklı işletmemiz lazım. Bu masanın adına da 'Memleket Masası' diyelim” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fox TV’deki “Çalar Saat Hafta Sonu” programında gündeme dair soruları yanıtladı.

Akşener, siyasi parti liderlerine “ortak akıl” çağrısında bulundu. Akşener, ‘’Bir masa etrafında toplanmamız lazım, ortak aklı işletmemiz lazım. Bu masanın adını da 'Memleket Masası' diyelim. Gıda erişimi ve gıda güvenli olacak bundan sonra, tarım üretimi önemli olacak. Dünya küçülecek gibi görünüyor. Böyle bir ortamda yurt dışına karşı da birlikteliğin önemli olacağını düşünüyorum" dedi. 

‘DARBE TARTIŞMASI KUTUPLAŞTIRICI’

Akşener, darbe tartışmalarına da değinerek, tartışmaları ‘’kutuplaştırıcı’’ buldu. Akşener, “Biz kırmızı kuvvetler, mavi kuvvetler şekilde tutum alamayız, ülkeye fayda getirmez, işsizliği çözmez bu. Bizim kutuplaşarak kaybedecek vaktimiz yok. Belediye başkanlarının paralel ilan edilmesi bambaşka bir problemdir" diye konuştu.  

‘ERKEN SEÇİM GÖRMÜYORUM’

Akşener, erken seçim tartışmalarına ilişkin ise, "Başından beri erken seçimle ilgili herhangi bir hissiyatı barındırmadım. İçinde bulunduğumuz şartlarda erken seçim görmüyorum" dedi. 

Akşener, koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamındaki ‘’normalleşme’’ tartışmalarına da değinerek, “Normalleşmenin hızlı olduğuna yönelik endişemiz var. Bu konuda biraz daha heyecansız davranmanın daha doğru olduğunu düşünüyoruz. Ekonominin elbette işlemesi lazım bu arada" dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.