Akşener'den Erdoğan'a yanıt: Hodri meydan!

Akşener'den Erdoğan'a yanıt: Hodri meydan!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında suç duyurusunda bulunacağı sözlerine ilişkin Akşener'den yanıt geldi: Hodri meydan!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’ın kendisine yönelik Elazdığ’da söylediği sözlerine ilişkin Twitter’dan yanıt verdi.

Akşener, Twiiter’dan Erdoğan’ı etiketleyerek, “Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Hak söze uydum diye, tehdit mi ediyorsun? Ben 28 Şubat’ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!” dedi.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ’da seçim kapsamında yaptığı konuşmada Akşener hakkında şunları söyledi: “Benim vatandaşıma eğlence olsun diye terörist denmez; bunun adı hadsizliktir. (Meral Akşener) Hanımefendinin kaçacak deliği de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onunla hemen hesaplaşacağız. Onun hesabı ağır olacak. Bak birileri cezaevlerinde süre dolduruyor, aynı sen de düşebilirsin. Bu millet kendini hafife alanları, milletin aklıyla alay edeni er ya da geç ama mutlaka sandığa gömer. Kandil’in mızıkacıları bize saldırıyor. Denizli’deki, Aydın’daki rezaleti inşallah Elazığ’da da tekrarlamazlar, sizleri terörist diye selamlamazlar. Dağdan aracılarlarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil’in mızıkacıları bize saldırıyorlar.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum