Akşener: İlk defa bu sözlerim hiç alkışlanmadı

Akşener: İlk defa bu sözlerim hiç alkışlanmadı

Seçim çalışmalarındaki üsluba dikkat edilmesini isteyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Dostlarınızla, akrabalarınızla, birbirinizle kötü olmayın. Yüz yüze bakamayacak hale gelmeyin." dedi.

31 Mart’ta hükümetin lanse ettiğinin aksine sadece yerel yöneticilerin belirleneceğini vurgulayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı söylemlerden uzak durulmasını istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve partililerle biraraya gelen Akşener, Bodrum Belediye Başkanı adayı Mehmet Tosun için destek istedi.

Akşener konuşmasında özetle şunları söyledi:

TEPEDEKİLERİN KAVGASINA ALDIRMAYIN

“Seçim kampanyasına başladığımızdan beri hep ilçeleri geziyorum. Hep şunu söyledim. Bu bir belediye seçimidir. Muhtar, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri seçeceksiniz. Sakın ola ki tepedekilerin kavgasına, gürültüsüne aldırmayın. Dostlarınızla, arkadaşlarınızla, ahbaplarınızla, akrabalarınızla birbirinizle kötü olmayın. Yüz yüze bakamayacak hale gelmeyin. Tüm konuşmalarım içinde en çok alkışı bu alırdı; ama sizinle paylaşmak durumundayım, ilk defa Niğde’de bu sözlerim hiç alkışlanmadı. Türkiye’nin nasıl hızla ayrıştığının bir göstergesidir. Çok ilginçtir, bugün Ankara’nın birkaç ilçesini gezdim. Onlara da aynı şeyleri söyledim. Orada da alkışlanmadı. Burada alkışlandı. Demem o ki burası bir kardeşlik adası, özgürlük adası. Demek ki burada yaşayanlar ve Bodrum’u bir yaşam yeri olarak tercih edenlerin de kararı bu yönde.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.