Akşener: Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım

Akşener: Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın Gül'ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Gül, aday olduğu takdirde başarılar dilerim...

Ankara’da düzenlenen programa katılan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, kadın muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlara ilgisi dolayısıyla teşekkür eden Meral Akşener, “Erken seçime karar verilmesine itirazımız yok. Bu kararı kendileri verdi. Burada, huzurunuzda CHP Genel Başkanı’na, partimizin grup kurmasına vesile olan demokrasi kahramanı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimize yapılan haksızlığı misliyle sahiplerine iade ediyorum” diye konuştu.

Akşener, Abdullah Gül’ün adaylığının konuşulmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben Sayın Gül’ün adaylığından büyük mutluluk duyarım. Sayın Gül aday olduğu takdirde gerçekten çok sevinirim, başarılar dilerim. Ama bir yıl evvel yola çıkmış ve her gittiği yerde adaylığını 100 bin imza üzerinden ilan etmiş bir kadın olarak benim bu adaylığımı geriye almam mümkün değil” dedi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.