Aksaray'da kadın katliamı: 2 ölü 1 ağır yaralı

Aksaray'da kadın katliamı: 2 ölü 1 ağır yaralı

Aksaray'da eşiyle tartıştıktan sonra ailesinin yanına dönen Gonca Özbulduk ve yengesi Filiz Yazgı, eşi Hakan Özbulduk tarafından pompalı tüfekle vurularak katledildi, genç kadının annesi Sevda Yazgı ise ağır yaralandı.

AKSARAY - Aksaray'da eşinin evi terk etmesini gerekçe gösteren 29 yaşındaki Hakan Özbulduk, 31 yaşındaki eşi Gonca Özbulduk ve kayınbiraderinin eşi 32 yaşındaki Filiz Yazgı'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Özbulduk, olayda 60 yaşındaki kayınvalidesi Sevda Yazgı'yı ise ağır yaraladı.

Olay dün gece, Ortaköy ilçesine bağlı Kümbet köyünde meydana geldi. Üç çocuğu olan Gonca ve Hakan Özbulduk çifti arasında yaşanan kavgadan sonra Gonca Özbulduk, iki hafta önce evi terk ederek ailesinin yanına döndü. Bunun üzerine Hakan Özbulduk da ailesinin yanına dönen eşi ve çocuklarını eve geri getirmek için kayınvalidesi Sevda Yazgı'nın evine gitti. İddiaya göre Sevda Yazgı, kızının ve torunlarını geri göndermeyeceğini belirtirken, Gonca Özbulduk ise eve dönmeyeceğini eşine bildirdi. 

Bunun üzerine Hakan Özbulduk eşi Gonca Özbulduk ve kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgı'yı pompalı tüfekle öldürürken, kayınvalidesini ise ağır yaraladı. Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Sevda Yazgı'nın hayati tehlikesi devam ediyor. Hakan Özbulduk ise yaptığı katliam sonrası teslim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.