Akıllı telefon cebinde patladı

Akıllı telefon cebinde patladı

Zonguldak'ta doktor Cem Başpınar'ın telefonu cebindeyken patladı. Sağ bacağında yanık oluşan Başpınar, firmadan şikayetçi olacağını söyledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Cem Başpınar’ın cebindeki akıllı cep telefonu, bir anda patlayarak alev aldı. Sağ bacağı yanan Başpınar, “Adli rapor tutuldu. Yetkili firmadan şikayetçi olacağım” dedi.

Cem Başpınar, hastanedeki odasında çalıştığı sırada, pantolon cebindeki akıllı cep telefonu patladı ve alev aldı. Yaşanan pantolonunu çıkaran Başpınar, acil servisine giderek yanık oluşan sağ bacağını tedavi ettirdi. Cem Başpınar’ın başvurusu üzerine hastane polisi rapor tuttu.

Olay anında büyük bir panik yaşadığını söyleyen Başpınar, “Hastalarımı muayene ediyordum. Bir hastamızın bilgisayardaki sonuçlarına baktım. Telefonum o esnada cebimdeydi. Bir anda patladı. Hemen telefondan kurtuldum, yere düştü. Hala yanmaya devam ediyordu. Yerde bile yanıklar oluştu. Allah’tan o esnada kulağımda filan değildi veya çocukları o esnada muayene etmiyordum” diye konuştu.

Bacağında küçük çaplı yanık oluştuğunu aktaran Başpınar, “Nasıl böyle bir şey olur, ben de anlamadım. Bacağımda küçük çaplı yanık ve kızarıklık oluştu. Hastaneye başvurup tedavi oldum, adli rapor tutuldu. Yetkili firmadan şikayetçi olacağım. Konuyu tüketici haklarına da taşıyacağım” dedi. (ZONGULDAK/DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.