Akar'ın ikinci durağı CHP oldu

Akar'ın ikinci durağı CHP oldu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar 'Barış Pınarı' Harekatı bilgilendirme turunda İYİ Parti ile görüştü. Akar CHP ve MHP'yi de ziyaret edecek.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK’nın Suriye’nin kuzeyine düzenlediği ‘Barış Pınarı’ Harekatı kapsamında muhalefet partilerini bilgilendirme turuna çıktı.

İlk olarak İYİ Parti Genel Merkezi’nde İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile bir araya gelen Akar, yaklaşık bir saatlik bir görüşmede bulundu.

Hulusi Akar’ın ikinci durağı CHP Genel Merkezi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Akar, Kılıçdaroğlu’na operasyon hakkında bilgi verdi. Görüşmeye, Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları Ünal Çeviköz, Oğuz Kağan Salıcı, Bülent Kuşoğlu hazır bulundu.

MHP’YE DE GİDECEK

Savunma Bakanı Akar saat 17.00’de de MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın ile görüşecek. (DUVAR)

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.