Akar'dan askeri öğrencilere: Aklı ve bilimi esas alacağız

Akar'dan askeri öğrencilere: Aklı ve bilimi esas alacağız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Harp Okulu'nda yaptığı konuşmada, aklı ve bilimi esas alacaklarını söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Silahlı Kuvvetler’de bazı düzenlemeler yapıldığını belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bunlardan en önemlisinin Milli Savunma Üniversitesi olduğunu söyledi.

“Milli Savunma Üniversitesi’nde aklı ve bilimi esas alacağız, savaşçı ruh ve üstün fiziki yetenek için imkanlarımızı seferber ediyoruz” diyen Akar, “İçimizdeki hainler temizlendikçe sayımız azalsa da çok daha güçlendiğimizi gördük” açıklamasında bulundu.

Akar, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu öğrencilerine yaptığı konuşmada, Suriye’deki askeri harekatlara ilişkin de şunları söyledi:

“15 Temmuz’da hain darbe girişimi gerçekleşmiştir. TSK, üzerindeki sıkıntıları 1 ay içinde atmış ve Fırat Kalkanı Harekatı başlamıştır. Göğüs göğse çatışmalar yaşanırken, DEAŞ’lı teröristler de o çukurlara gömülmüşlerdir. 3 binden fazla DEAŞ’lı etkisiz hale getirilmiştir. Hiçbir koalisyon gücü TSK’nın yaptığı gibi DEAŞ’la göğüs göğse mücadele etmemiştir. Hemen akabinde Zeytin Dalı Harekatı düzenlenmiştir. PKK’nın YPG’den hiçbir farkı yoktur. Burada 4 bin 500 terörist etkisiz hale getirilmiştir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.