AK Partili vekil: Katliam görüntüleri izletilmemeli

AK Partili vekil: Katliam görüntüleri izletilmemeli

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinde Yeni Zelanda katliamının görüntülerini izletmesine ilişkin partisinin milletvekili Mustafa Yeneroğlu "Doğru bulmuyorum. Büyük bir ekseriyetin benim gibi düşündüğünü düşünüyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerinde Yeni Zelanda katlimanının görüntülerini izletmesinin ardından AK Partili milletvekili Mustafa Yeneroğlu’ndan ‘sağduyu çağrısı’ geldi. Mustafa Yeneroğlu, WDR Köln Radyosu’nun yaptığı söyleşide görüntülerin mitinglerde izletilmesine karşı olduğunu söyledi.

Yeneroğlu, “Ben görüntüyü izledikten sonra ilgili arkadaşlara görüşümü ilettim. Bu görüntülerin çocukların izlemesini doğru bulmuyorum. Kim telkinde bulundu bilemiyorum ama doğru olmadığı kanaatteyim. Ben büyük bir ekseriyetin benim gibi düşündüğünü düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Yeni Zelanda’da onlarca kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı, saldırgan tarafından kaydedilmişti. Facebook, platform üzerinden yayılan 1.5 milyon görüntüyü silmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise bu görüntüleri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirmek için mitinglerinde kullanmaya başlamıştı.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.