AK Partili Mehmet Özhaseki: Koltuk çantada keklik diye düşünen yanılır

AK Partili Mehmet Özhaseki: Koltuk çantada keklik diye düşünen yanılır

AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Kayseri'de ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yerel seçimlere ilişkin açıklama yaptı.

Adaylar için Ekim ayını işaret eden Özhaseki “Koltuk çantada keklik diye düşünen yanılır” dedi. Özhaseki, parti dışından isimlerin de aday gösterilebileceğini söyledi.

Özhaseki’nin konuşmasından satır başları şöyle;

REKABETTEN KEYİF ALACAĞIMIZ ADAYLAR OLSUN: Birçok partide aslında 24 Haziran seçimleri sonuçları bile daha 2 ay sonra tartışılıyor. Yerel seçimler için de doğrusu herhangi bir ümit verici bir şey ortaya koymuyorlar. Keşke rakiplerimiz de çok daha ciddi bir çalışma içinde olsalar. Şehirlere faydalı olacak, bizim de rekabetten keyif alacağımız insanları koysalar. Böyle gitsek seçimlere, dileğimiz bu olur. Ancak, o taraflara bakmadan biz kendi işimize bakıyoruz.’

‘PARTİ DIŞINDAN DA ADAYLAR OLABİLİR’

Yerel seçimlerde parti dışından da adaylar olabileceğine de vurgu yapan Özhaseki, sözlerini şöyle tamamladı; “Kendi teşkilatlarımızdan yetişmiş arkadaş var ise onların da olmasına gayret ederiz. Ama öyle yerle olur ki vatandaşın tercihleri biraz daha farklıdır. Ona da saygı duyarız. Parti dışında da birçok değerli insanı partimize davet ederek, belediye başkanımız olması için teklif götürürüz. Bunda hiçbir mahsur yok. Koltuk çantada keklik diye düşünen, öyle diyen yanılır. Bu işin aslı esası, 1 şehrin dilini iyi tutturmak, 2 beklentilerini iyi görmek onlar karşısında saygılı davranıp o beklentiye uygun cevap vermektir.” (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.