AK Partili başkan ağlayarak istifa etti: Kimin kimi yiyeceğini zaman gösterecek

AK Partili başkan ağlayarak istifa etti: Kimin kimi yiyeceğini zaman gösterecek

Bir AK Partili belediye başkanı daha isyan ederek istifa etti. İstifa eden Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk "Bana kumpas kuranlardan tek tek hesap soracağım" dedi.

Zonguldak’ın Gökçebey İlçe Belediye Başkanı Vedat Öztürk,  “Bugün Vedat Başkan istifa ediyor, ettiriliyor yani arkadaşlar” diyerek AK Parti’den ve görevinden istifasını açıkladı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, belediye binası önünde ilçe halkına hitap etti. Öztürk, 20 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerde göreve seçildiğini hatırlattı ve “bazı şer odaklarının hizmetlerinin altını oymaya çalıştığını” belirtti.

‘İSTİFA ETTİRİLDİM’

Vedat Öztürk, şer odaklarıyla 2 yıldır uğraştığını, bunu 1.5-2 yıl önce beklediğini anlattı ve “Niye şimdi düğmeye basıldı? Gündüz projelerle gece de bu şer odaklarıyla uğraşıyorum. En sonunda düğmeye basıldı. Bugün Vedat Başkan istifa ediyor, ettiriliyor yani arkadaşlar, açık konuşayım. Şimdi bir belediye başkanı halkın oyuyla gelmiş. Bu kadar vefa olur. İnsanın hatası olur mu, olur. Herkesin hatası olur mu, olur. ‘Hatası olmuş, onu şöyle yapalım, düzeltelim’ denir. Muhatap bulamıyorsunuz arkadaşlar. Bu ne demek biliyor musun? Yüzde 50’yi silip atmak demektir. Onların düşüncesi şu: 2019’a kadar yeni belediye başkanını hazırlarız, hem toparlanırız. Ben de diyorum ki 2019 seçimlerinde o sandıktan top mu çıkar bomba mı çıkar hep birlikte göreceğiz” dedi.

‘KİMİN KİMİ YİYECEĞİNİ ZAMAN GÖSTERECEK’

Öztürk, göreve geldiğinden bu yana şer odaklarıyla uğraştığını ifade ederek şöyle devam etti; “Tek üzüntüm başlamış olduğumuz ve yapımına devam ettiğimiz projelerimizin sekteye uğrama ihtimali ve halkımızın bundan zarar görecek olmasıdır. Sular yükselince ırmak bulanır. Bulanık suda balıklar karıncayı yer. Sular çekilince bu sefer de karıncalar balıkları yer. Kimin kimi yiyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Bu bir atasözüdür. Kimin kimi yiyeceğini zaman gösterecek..” (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.