AK Parti'de Tayyar ve Metiner rahatsızlığı

AK Parti'de Tayyar ve Metiner rahatsızlığı

Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner'in son açıklamalarının AK Parti içerisinde rahatsızlık yarattığı ve parti yönetiminin iki ismi uyardığı belirtiliyor.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar ve İstanbul milletvekili Mehmet Metiner’in son açıklamalarının rahatsızlık yarattığı belirtildi. İki isim için “Muhalefete malzeme veriyorlar, burası siyaset yapma yeri, gazetecilik değil” değerlendirmeleri yapılırken, AK Parti yönetiminin Tayyar’dan sonra Metiner’i de uyardığı kaydedildi.

Tayyar’ın, “FETÖ borsası kurulmuş, FETÖ mensupları tahliye edilmek için rüşvet veriyor” açıklamaları ile Metiner’in, “İktidar hepimizi değiştirdi, değiştiriyor. Kim ‘değişmedim’ diyorsa yanlış söylemdir” sözleri geniş yankı uyandırmıştı.

‘PARTİ DİSİPLİNİNİ HİÇE SAYMAK’LA SUÇLANIYORLAR

ANKA’nın haberine göre Başbakan Binali Yıldırım ve diğer bazı parti yöneticileri Tayyar ve Metiner’i ‘Muhalefete malzeme vermek, hükümetin FETÖ ile mücadelesini yetersiz göstermek ve parti disiplinini hiçe saymakla” suçluyor.

Parti içeresinde her iki milletvekili için, gazeteci kökenli olmaları nedeniyle, “Burası siyaset yapma yeri, gazetecilik yapma yeri değil. Bu arkadaşlar gazetecilik yapmayı özlemişler. Yeterince muhalif gazeteci var, bir bunlar eksikti. Başımıza gazeteci oldular. Muhalefete malzeme veriyorlar, Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarından daha çok malzeme üretiyorlar” eleştirilerinin yapıldığı kaydediliyor.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.