Ak Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan oldu

Ak Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan oldu

Ak Parti Yüksekova ilçe başkanlığına Fatih Arslan görevlendirildi.

Ömer Oğuz'un haberi:

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Yüksekova İlçe Başkanlığı'na Fatih Arslan görevlendirildi. Yüksekova İlçe Başkanlığı görevi için Ümit On, Behçet Ağralı, Murat Balin, Lütfü Düzen, Fatih Arslan ve Nevzat Uçar başvuruda bulunmuştu. Genel Merkezin kararı doğrultusunda AK Parti Yüksekova İlçe Başkanlığına Fatih Arslan getirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, "Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir ile yapılan istişareler sonucunda Yüksekova İlçe Başkanlığımıza Fatih Arslan kardeşimiz görevlendirilmiştir. İlçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

Yeni İlçe Başkanı Arslan ise görevlendirme sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ak Parti Yüksekova ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Hizmetinize layık görüldüğüm bu kutlu yolda beni önce Allah'a sonra siz değerli Yüksekova halkına emanet edildim" ifadelerine yer verdi.

ak-001.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum