AK Parti İzmir’de 2 ilçede MHP adayını destekleyecek

AK Parti İzmir’de 2 ilçede MHP adayını destekleyecek

AK Parti İzmir adaylarını cumartesi günü açıklayacak. İlçelerde iki MHP'li aday bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirlerde adaylarını açıklamaya devam ediyor. İstanbul’da ve Ankara’da 3 ilçede aday göstermeyen AK Parti’nin, İzmir’de ise 2 ilçede MHP adayını destekleyeceği konuşuluyor.

Türkiye Gazetesi’nden Damla Peker’in haberine göre, AK Parti’nin aday çıkarmayacağı ilçelerden birinin Aliağa olacağı belirtilirken, ikinci ilçenin ise şu an MHP’de olan Kiraz olabileceği ifade ediliyor. Kiraz ilçesi dışında ikinci bir ihtimal olarak da 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin ikinci parti olduğu Foça konuşuluyor.

5 Ocak Cumartesi günü partisinin İzmir ilçe adaylarını tanıtacak olan Erdoğan, daha önce grup toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Nihat Zeybekci’yi açıklamıştı. İzmir’de aday çıkarmayacağını açıklayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yalnızca Aliağa’nın mevcut Belediye Başkanı Serkan Acar’ın adaylığını açıklamıştı. (Kaynak)

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.